Voorgerechten

Gesmoorde Kreeft, watermeloen, avocado, basilicum crème en tomaat € 19,00
Smothered lobster, watermelon, avocado, basil cream and tomato

Terrine van Eendenlever, vijgen compote, gebakken eendenlever, appel, rozijntjes, Pedro Ximénez € 21,00
Terrine of Duck liver, fig compote, sauteed duck liver, apple, raisins, Pedro Ximenez

Gemarineerde tonijn, krokante filo, Argentijnse gamba, avocado, citrus fruit € 17,00
Marinated tuna,crispy filo pastry, Argentinian gamba, citrus fruit

Tartaar van Ossenhaas, klassiek, sauce mayonaise € 16,50
Tenderloin steak tartare, classic, mayonnaise sauce

Tussengerechten

Warm gerookte zalm, Vichyssoise, paling en Hollandaise saus € 16,50
Hot smoked salmon, Vichyssoise, eel and Hollandaise sauce

Risotto met truffel en een 63°C eidooier € 19,00
Risotto with truffle and a 63°C egg yolk

Flan van coquille, crème van tuinerwtjes, broccoli, saus van kreeft € 18,50
Scallop flan, garden peas cream, broccoli and lobster sauce

Hoofdgerechten

Mediterrane baars met reuze gamba, knoflook, gerookte citroen, sauce bouillabaisse € 28,00
Mediterranean bass with king prawn, garlic, smoked lemon and bouillabaisse sauce

Gegrilde tongfilets, jonge groentjes, peterselie aardappeltjes, saus van Noilly prat € 30,00
Grilled sole fillet, young vegetables, parsley potatoes and Noilly prat sauce

Zacht gegaarde boerderij kip (Label Rouge), schorseneren, witlof, mousseline, romige morillesaus € 28,00
Gently cooked pasture-raised chicken (label rouge), salsify, chicory, mousseline and creamy sauce of morels

Tournedos Rossini, madeira, ganzenlever, truffel met ganzenlever € 34,00
Tournedos Rossini, madeira, goose liver and truffle zonder ganzenlever € 28,00

Rose gebakken kalfslever, appel, kinnebak spek, gekontijte uitjes, jus van port € 26,00
Rose sauteed veal liver, apple, bacon, caramelized onions and gravy of port

Sidney’s Specialiteiten

VOORGERECHTEN

Cocktail van Alaskan king krab, avocado, grapefruit, zachte saus van Cognac en Sherry € 23,95
Alaska King Crab cocktail, avocado, grapefruit, soft Cognac & Sherry sauce

Salade Riche (compositie van de mooiste ingrediënten) € 25,00
Salad Riche (composition of the finest ingredients)

Langoustine, risotto, artisjok, jus van langoustine € 21,00
Langoustine, risotto, artichoke, gravy of langoustine

Sidney’s Specialiteiten

HOOFDGERECHTEN

Steak tartaar van ossenhaas (handgesneden) met huisgemaakte frites en kropsla € 24,75
Steak tartar of beef tenderloin (handcut) with homemade fries and head of lettuce

Op de graat bereidde tarbot, jonge groentjes, peterselie aardappeltjes, saus béarnaise € 39,50
Turbot prepared on the bone, young vegetables, parsley potatoes, Béarnaise sauce

Krokant gebakken kalfszwezerik, fijne pasta in een romige truffelsaus en geschaafde truffel € 29,95
Crispy pan-fried sweetbreads, fine pasta in a creamy truffle sauce and shaved truffle

Chateaubriand van Ossenhaas Stroganoff  met peulvruchtjes en gebakken aardappelen (per 2 pers) € 32,00 p.p
(supplement gebakken eendenlever € 6,00)
Chateaubriand beef tenderloin Stroganoff (500gr) with sautéed potatoes (per 2 people) (supplement pan-fried duck liver € 6,00)

Côte de Veau met huisgemaakte frietjes, peulvruchtjes, jus van knoflook, romige saus van champignon
(per 2 pers)
€ 32,00 p.p

Côte de Veau with homemade fries, legumes, garlic gravy and a creamy sauce of mushrooms (per 2 people)

Desserts

Crème brûlée, spécialité de la maison met mango compote, hangop en mango sorbet   € 9,95 
Cme brûlée, house speciality with mango compote, yoghurt and mango sorbet

Appeltaartje uit de oven met crème Anglaise en vanille ijs € 9,95
Apple pie from the oven with English cream and vanilla ice cream

Merinque gevuld met cheesecake crème, kokos mousse, ingelegde manderijn, kokos ijs € 10,00
Merinque stuffed with cheesecake cream, coconut mousse, pickled tangerines and coconut ice cream

Dame Blanche, vanille en chocolade € 10,50 
Dame Blanche, vanilla and chocolate

Kaas plateau € 13,50
Cheese platter